O FUNDACJI

WITA FUNDACJA PARAGRAF!
Różne mamy doświadczenie – przeważnie złe lub bardzo złe – z tzw. niezawisłym (od sprawiedliwości) wymiarem sprawiedliwości. I myślę, że to nie etap i nie potrzeba, aby się w tym licytować, bo to trwonienie emocji i czasu, które można lepiej wykorzystać. Dostrzegam jednak potrzebę choćby częściowej integracji środowiska, osób, organizacji walczących z patologiami. W tym celu filtrujemy Internet. Planów, pomysłów, może być w opór, ale na tym etapie warto się choć trochę wzajemnie poznać. Nasza Fundacja to już czwarty rok działalności, ale w ostatnich miesiącach doznała znacznego przyspieszenia. Posiadamy dobrze wyposażone biuro, a od kwietnia mieścić się będzie w dobrym miejscu i reprezentacyjnym wieżowcu. Aktualnie trwa realizacja kolejnych odcinków pt. „JAWOROWICZ KŁAMIE”, dostępnych na YouTube, oraz końcowy etap dopinania kilku scenariuszy naszego cyklu pod roboczym tytułem „KOMUNA W SĄDACH”. Jest to pierwszy w Polsce cykl, w bezkompromisowym stylu, z naciskiem na podawanie imion i nazwisk sędziów i ich twarzy. FUNDACJA PARAGRAF może pomóc w profesjonalnym nagłośnieniu Waszych problemów, tudzież spraw, na których i Wam zależy. Prosimy o kontakt celem zrobienia „informatora” naszego środowiska.

Szanowni Państwo różnych odmian psycholi czy delikatniej pisząc ludzi toksycznych, degeneratów moralnych, źle lub w ogóle nie badanych psychiatrycznie a mających zaburzenia jest w Polsce statystycznie ok 8 milionów. Procentowo podobnie jest we wszystkich europejskich państwach. Ponoć nie ma ludzi zdrowych, są tylko źle przebadani. Właśnie z takimi przypadkami mamy do czynienia, gdy  seryjnie składają pozwy i akty oskarżenia do sądów, licząc, że sędziowie nie tolerują złych opinii o sobie i mszczą się za nie na sądowych salach, zapominając, że powinien być to kanon demokratycznego państwa prawa. Wiele osób, które zamieszczało na kilku stronach internetowych Fundacji Paragraf, zdaje się, że zapomniało o wyżej wymienionych frustratach, zapominając się podpisać z imienia i nazwiska lub wręcz używając nieswoich nazwisk czy też pseudonimów, z sobie wiadomych powodów. Tak czy inaczej doliczyliśmy się kilkunastu różnych stronek, rejestrowanych nawet na osoby, które nawet nie miały o tym pojęcia z zamieszczaniem obscenicznych grafik. Ujawniło się także, że pewna grupa stara się na tym procederze zarobić dużą kasę, nie potrafiąc tego robić w sposób uczciwy. To zamieszanie świadczy jak wielu wrogów ma pisanie prawdy i jak ona jest trudna do zrozumienia. Wrócimy niebawem do ujawnienia autorów haniebnego procederu, kompromitując ich adekwatnie do zasług.

Leszek Bubel